20 травня 2022

Продовжуємо роботу з профорієнтації

    Діагностичні дослідження з профорієнтації є важливим компонентом роботи психологічної служби. Таким чином, під час діагностичного дослідження сформованості схильностей до різних видів професійної діяльності серед учнів 11 класів ліцею були отримані дані, які дали можливість зробити висновки про необхідність більш активної профорієнтаційної роботи з учнями старших класів. 
     
  Також мали можливість визначити індивідуальні схильності учнів по відповідних напрямах: 1) схильність до роботи з людьми; 2) схильність до дослідницької діяльності; 3) схильність до роботи на виробництві; 4) схильність до естетичних видів діяльності; 5) схильність до екстремальних видів діяльності; 6) схильність до планово-економічних видів діяльності. Кожен отримав свої результати та їх інтерпритацію. Маємо надію, що дане дослідження допоможе старшокласникам побудувати вдале професійне майбутнє. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

"Поговоримо про згуртування"

    Продовжуючи тематику формування безконфліктного середовища в закладі освіти, із шестикласниками говорили про важливість згуртування клас...