16 грудня 2021

Семінар "Важливість індивідуального підходу для формування мотиваційного компоненту дитини з особливими освітніми потребами"

     Сьогоднішній шкільний день Кам'янського ліцею №1 відзначився проведенням семінару "Важливість індивідуального підходу для формування мотиваційного компоненту дитини з особливими освітніми потребами", участь в якому взяли практичний психолог Марина Іванівна Холоденко та асистенти вчителів ліцею: Людмила Сергіївна Кравець, Валентина Іванівна Гудзенко,  Лідія Анатоліївна Рябошапка та Оксана Володимирівна Ярема. 

      Окрім тематичнх виступів учасників, на семінарі було обговорено ряд питань, що стосуються безпосередньої роботи асистентів вчителів під час організації та реалізації інклюзивної освіти. Варто відзначити, що саме вдало підібраний індивідуальний підхід до дитини з урахуванням її ООП є рушійною силою для формування мотиваційного компоненту в навчальній діяльності дитини.


Немає коментарів:

Дописати коментар

"Поговоримо про згуртування"

    Продовжуючи тематику формування безконфліктного середовища в закладі освіти, із шестикласниками говорили про важливість згуртування клас...